by Soapynofzof on Wed Mar 03, 2010 9:59 am
"Aiйййй! Oooooooh! Ouvvv!!!" vykшikla, prohnula se v pase, jak trhla hlavou nahoru a jejн dlouhй blond vlasy se divoce rozlйtly... Zdбlo se, ћe na pana Prestona to neudмlalo ћбdnэ dojem. I kdyћ vмdмl, ћe tшi rбny jsou pro Lindu jiћ velmi bolestivй, chtмl aby neћ skonин, byla bolest jeљtм mnohem, mnohem vмtљн. Vћdyќ jeљtм ani poшбdnм nezaиal! Chvilku poиkal, neћ se pбlivб bolest rozlila po Lindinм pozadн. Linda nadzvedla jeden kotnнk a jejн zadek poznamenanэ tшemi rudo modrэmi jelity nepravidelnм pulzoval. Plби mмla na krajниku. Sviљtмnн rбkosky dostalo pravidelnэ rytmus... Tvak!... "Ouv!"... Sviss!... Tvak! ... "Auuuiii!!" Svisss! ... Tvak!... "Jeeeoouv! Ouuiii! Oohh!!" Po љestй rбnм se Linda pustila kшesla a s pronikavэm vэkшikem se prudce narovnala. Otoиila se tvбшн ke svйmu trэzniteli, slzy ji stйkaly po tvбшн. Zapomnмla na to, ћe je od pasu dolщ nahб a zoufale si obмma rukama tшela pщlky, aby tak ztiљila neuvмшitelnou bolest a ani si neuvмdomovala, jakэ pohled шediteli nabнzн. "Lindo! Okamћitм zpбtky, dolщ pшes kшeslo!!" Plaинcн profesorka vљak na nic nedbala. Pan Preston poloћil rбkosku na stщl a pшistoupil k nн. Vzal ji za ramena a otoиil si jejн bolestн zkroucenou tvбш k sobм. Cнtil, jak se celб vystraљenм chvмje, cнtil teplo jejнho tмla a jejн pot. "Je to jen na tobм Lindo, "шekl. Nбsledujнcн dva dny jsem mмl v prбci takovэ fofr, ћe jsem si s Janou tak akorбt stihl zavolat a domluvit se ve stшedu na veиeшi. Nakonec se to v prбci natolik natбhlo, ћe jsem jн jeљtм volal, aќ se za mnou stavн do firmy a pщjdeme pшнmo do restaurace. Souhlasila a шekla, ћe pшijde v sedm. To mi dбvalo dost иasu na dokonиenн poslednнch dodмlбvek. Bylo pщl sedmй a uћ asi dvacet minut jsem byl v kanclu sбm. Kolega nutnм musel odejнt a tak jsem to dokonиoval sбm. Byl jsem tak zabrбn do prбce, aћ jsem mбlem pшeslech slabй ќukбnн na dveшe. Automaticky jsem zabruиel dбle a bez zбjmu o nбvљtмvnнka jsem dбl pшehraboval papнry. Kdyћ se nic nedмlo, tak jsem zvedl hlavu od stolu a uvidмl Janu. Vytшeљtil jsem na ni oиi a lekl se, ћe je sedm a jб to jeљtм nemбm. Pohled na hodinky mnм uklidnil a љel jsem ji pшivнtat polibkem. Jen tak letmэm, jako staшн pшбtelй. Krбsnм vonмla a opмt byla jako z reklamy na krбsu. Rбd bych si s nн povнdal, ale tlaиil mnм иas a tak jsem ji usadil ke kolegovu poинtaиi a pustil jн Internet, aќ se tady nenudн, kdyћ jб pobнhбm jako molekula. Podvмdomн chбpe obraz nбpadnм prsatй dlouhovlбsky, jako pшнmэ sexuбlnн signбl a symbol svobody. Kdyћ doba nepшбla svobodм, nepшбla ani sexualitм. Ћeny, kterй vynikaly krбsou a velikostн тader byly иasto pranэшovбny a lynиovбny. Jakoby si lidй chtмli zoљklivit to, co jim tak palиivм chybмlo. Uvмdomte si, ћe to trvalo a vlastnм jeљtм trvб skoro tisнc let! nudistky
Tak aby me nekdy nejaka devka hnala do sprchy, jsem nezazil jeste v zivote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale me to nezarazi, nikdo jinej nez prase by devku delat nemohlo, takze to beru jako samozrejmost. Beztak kunda a huba devky je bakteriologicka farma at si to chcete ci nechcete priznat.
[url=http://mollipoter.cholerik.cz/nA›co-sexi.htm]nД›co sexi[/url] [url=http://giromatbe.cholerik.cz/dA›vka-privГЎt-gina.htm]dД›vka privГЎt gina[/url]